Hotel Termunterzijl

Hotel Termunterzijl

“Happen, trappen en stappen’’ Een fantastisch arrangement inclusief een viergangen diner met wijnarrangement. Ook krijg je de kans om te fietsen door al het moois wat Termuntenzijl en omgeving te bieden heeft.

Wij zullen u ophalen vanaf het station in Delfzijl om naar hotel Termunterzijl te rijden. Hier kunt u inchecken in het hotel en bijkomen van de reis in uw hotelkamer. Rond 18:00 ontvangen we u in ons restaurant voor een uitgebreid viergangen verrassingsdiner inclusief wijnarrangement. De volgende morgen kunt u tussen 07:00-10:00 ontbijten. Na het ontbijt zullen er (elektrische) fietsen klaarstaan en kunt u op pad met een fietsroute. Aansluitend aan deze fietsroute is een wandelroute. De perfecte manier om de mooie natuur van Groningen met eigen ogen te zien en de prachtige omgeving echt te beleven! Na de dag buiten te hebben doorgebracht kunt u weer terugfietsen naar het hotel en de fietsen inleveren. We zullen u dan verwelkomen met een lekker hapje en een drankje om de dag goed af te sluiten.

€  165,00 per persoon op basis van tweepersoonsbezetting.

(* Op verzoek kunnen we ook de rit van Eelde airport naar Termunterzijl verzorgen. Dit is wel op basis van een meerprijs, afhankelijk van beschikbaarheid). 

Boek nu

Deel deze pagina